Nawigacja
Menu
· Galeria zdjęć· Szukaj
Travian - nie rozwijany
· Travian + skrypty· Poradnik by Atyde
· Jak nie tracić wojska...
· Przydatne linki
· Drzewo rozbudowy
Pokemon Go
Logowanie
Przetłumacz stronę
Reklama
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
Kawały ;-)
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 07-03-2010 11:03
|
![]() Główny administrator ![]() Postów: 99 Data rejestracji: 20/02/2010 00:25 |
CHCESZ BANA ZA PISANIE POSTA POD POSTEM ?![]() Edytowane przez FrisBy dnia 07-03-2010 11:03 <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
MorningStar |
Dodany dnia 07-03-2010 21:14
|
![]() Farmer ![]() Postów: 30 Data rejestracji: 25/02/2010 16:33 |
dać mu bana dać przynajmniej nie będzie mógł więcej gwiazdek nabijać, bo mi pozabiera wszystkie i co ja zrobię nie będę cudotwórcą ![]() |
|
|
JustThink |
Dodany dnia 08-03-2010 01:27
|
![]() Farmer ![]() Postów: 40 Data rejestracji: 28/02/2010 21:16 |
Zobacz już mnie straszą banem ; (( Kasiu i tak będe lepszy ![]() CHodźbym miał nabić posty, to zrobił bym to i sobie SSy (zanim mnie Fris by zbanował ![]() Wow...moje miasto jest w województwach
![]() [img]http://travian.ping-timeout.de/sig6/plspeed/7182.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 08-03-2010 09:17
|
![]() Główny administrator ![]() Postów: 99 Data rejestracji: 20/02/2010 00:25 |
Bycie ADMINEM jest zajebiste ![]() Jak wrócę do domu to dorzucę sporą paczkę dowcipów. <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
JustThink |
Dodany dnia 08-03-2010 15:48
|
![]() Farmer ![]() Postów: 40 Data rejestracji: 28/02/2010 21:16 |
Nooo jest to fakt ![]() Ale jak jest małe forum to hujnia jest z tego "bycia" adminem :s Wow...moje miasto jest w województwach
![]() [img]http://travian.ping-timeout.de/sig6/plspeed/7182.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 26-03-2010 08:10
|
W klasztorze nagle otwierają się drzwi i z rozpędem do środka wpada młoda zakonnica. Biegnie prosto do matki przełożonej: - Matko przełożona, matko przełożona, zgwałcili mnie, co robić? - Zjeść cytrynę - odpowiada matka przełożona. - Pomoże? - Pomoże, nie pomoże... ale przynajmniej ten uśmiech zniknie. Alkohol ma telepatyczne działanie. Kupiłem flaszkę, jeszcze nie zacząłem pić, a już się czuję lepiej! Przychodzi turysta do bacy i pyta o drinka: - Baco, co zaproponowalibyście do picia... Coś mocniejszego? - No, momy drink "góra tsy". - Jak to "góra tsy"? - Ano, bierzemy śklanecke winka, no... góra tsy, wlewamy do garnuska, biezemy śklanecke piwka, no... góra tsy, dolewomy kielisecek wódki, no...góra tsy. To wszyćtko mieszomy, podgrzewając na ogniu. - No i co? - No i pije pan śklanecke tego drinka, dwie, góra tsy. - No i? - Robi pan pan krocek, dwa, góra tsy. Wsadzili kolesia do pierdla. Konkretnie: do więzienia w Rawiczu. Szczegół istotny: ośmioosobowa cela. Siedzi se koleś i dłubie w nosie. - Hej, hej, hej... podchodzi do niego "szef" celi. Nie dłub w nosie, ch..u! To niekulturalnie. Koleś nic sobie z tego nie robi, dłubie dalej. - Kutasie złamany, nie dłub w nosie! - nie daje za wygraną szefu. - Bo co? - Jajco! A nie wiesz, żłobie, że jest taka zasada dziwna, ale ku..a się sprawdza, że jak ty tu siedzisz i dłubiesz w nosie, to ktoś akurat dyma twoją żonkę?! - Pie...lisz?! - Nie, tak jest! - Gdzie telefon?! - Na stołówce. Poleciał i dzwoni: - Kryśka? - Taaaa.... - Krycha, słuchaj. Możesz się dymać i dawać, ale ku..a, jak tylko kiedyś ZACZNIESZ DŁUBAĆ w NOSIE, zabiję! <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 01-04-2010 21:55
|
- Jak tam po ostatniej imprezie? - Nie no spoko... Poznałem nowy przypadek - Heheh, no jaki? - Wymiotownik: Po czym? Po ilu? <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: |