Nawigacja
Menu
· Galeria zdjęć· Szukaj
Travian - nie rozwijany
· Travian + skrypty· Poradnik by Atyde
· Jak nie tracić wojska...
· Przydatne linki
· Drzewo rozbudowy
Pokemon Go
Logowanie
Przetłumacz stronę
Reklama
Zobacz temat
Gadające Farmy- listy od naszych kochanych faremek
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 05-03-2010 10:54
|
![]() Główny administrator ![]() Postów: 99 Data rejestracji: 20/02/2010 00:25 |
Skopiowane. Niektóre to kopiowane rozmowy z traviana wiec sensownie jest czytac od dołu :kijem: LoOoLoOo15 04.08.08 brak tematu 09:59:04 cofaj atak jestem w sojuszu tylko taki tuman jak ty nie pozwala mi wybudowac ambasady;/ nekrofilka 02.08.08 brak tematu 12:27:29 beznadziejny ten speed . nie można na pół godz sobie zostawić konta . a ty będziesz pierwszą osobą na którą skieruję moje kolejne gromy . strzeż się . "nie atakuj mnie bo dopiero zacząłem grać" "V.J. Bad Boys 01.08.08 brak tematu 14:34:55 Neutoč na nas a poslu ti jednotky." "prima 02.08.08 brak tematu 14:47:05 Słonko świeci ,droga równa vide cull fide toczy kulke z gówna He he .. ![]() A to jest tekst z profilu kolesia o nicku rzym. Nie wiem o co mu chodzi ale ma chyba wszystkie rodzaje "dys.." ![]() zniszcze was uwarzaj na mnie jestem potężnym rolnikiem dwie świnie mi się dzisiaj olochały i jestem w dobrym chumoże chociaż krowa mi się pęczyła i musiałem przebić jej czwarty żełądek musze kończyć bo gnuj w oborze leży i trzeba na rorzutnik nakłas jeszcze się odezwie jak mi się krowa przestanie pynczyć kibol15 07.08.08 RE^2: brak tematu 14:20:22 nie nie nie ____________ piotrek1504 napisał(a): no popatrz - spokojnie - teraz gram rekreacyjnie ![]() jeden mały ataczek nie zaszkodzi -no chyba że napotkam opór ![]() ____________ kibol15 napisał(a): czesc ty mnie atakowales w poprzedniej edycji prosze o litosc bo narazie jestem za slaby prosza atakuj innych ____________ Jimi napisał(a): dla czego?? ____________ Qerdo napisał(a): Prosze nie atakuj mnie Dirk Mira 06.08.08 brak tematu 20:47:20 Ta moze umiesz mowic po angielski ale piszesz do dupy hehe uważa się za dupe ? w sumie to nie farma, ale dziś dostałam cos takiego "zaproponowałem wam przymierze" gracz z pop 63 i w sumie nie wiem czy to groźba czy propozycja no i mój ulubieniec spamer. 6 chyba listów czy będzie w sojuszu. Moje odpowiedzi, ze rekrutacja wstrzymana do soboty,w sobotę zobaczymy. Wczoraj pytani - będę w sojuszu i dziś znów pytanie - będę w sojuszu? no i nie wytrzymałam i napisałam: skoro nie rozumiesz tego co napisałam ostatnio, to nie będziesz w sojuszu i już nie pisz odpowiedz: e no ale jutro znajdzie się dla mnie miejsce ? ? ? z życia rekrutanta ... (czytane od dołu) oki wyślij zapro i buduj ambasade ____________ sunnypol napisał(a): Witam, przykro mi ale nie, nie ma miejsc i popraw błędy u siebie w opisach bo głupio to wygląda Pozdrawiam ____________ rzym napisał(a): moge do was dołonczyc A tutaj świeże, rozmowa z kolesiem w tej edycji. Niestety skasował juz konto ![]() 1. 10.12.08 brak tematu 20:15:38 Zabiłaś mi szczura, więc ja zabiję twe travianowe konto... Przez 10min turlałem się po podłodze ze śmiechu :looool: , już chciałem mu hasło podesłać aby miał łatwiej. 2. 14.12.08
RE^6: brak tematu 22:18:39 moją oczywiście....hehhhe Szukam tu starych znajomych a Ty skutecznie mi to utrudniasz. ____________ Beatka napisał(a): czyją? ____________ Stroopy napisał(a): Czy do Ciebie nie dociera, ze masz sobie odpuścić. Jeszcze jeden atak i zostaniesz farmą. ____________ Beatka napisał(a): przeciez wystarczy napisac bym ci dala spokój. Nie obiecuje ale nie bede cie juz atakowala... ____________ Stroopy napisał(a): Ej, przecież to Ty mnie grabisz a nie ja Ciebie. Daj mi się spokojnie rozwijać i zapomnę o moim szczurku... ____________ Beatka napisał(a): zapraszam z armia ![]() ____________ Stroopy napisał(a): mógłbym Cie teraz skroić, ale poczekam... <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 05-03-2010 10:58
|
![]() Główny administrator ![]() Postów: 99 Data rejestracji: 20/02/2010 00:25 |
AUTOR POSTA: piotrek1504 No dobrze Dzięki Miłego grania w traviana ____________ Grubystef napisał(a): te błędy to specjalnie ? pogadaj z kumplem on cię pokieruje - powie co i jak ____________ xxxxx napisał(a): Wiesz ogulnie to nie umiem sie asz tak w travianie obsługiwać gram miesiąc mam kumpla w waszym sojuszy nazywa sie xxxx jest to mój najeprzy kumpel i chciałbym do was dołączyć Pozdrowienia GaBaR nieraz potrzebujemy tłumaczy , po przeczytaniu takiego czegoś już sam nie wiem jak pisać poprawnie AUTOR POSTA: piotrek1504 Edytowane przez FrisBy dnia 05-03-2010 11:10 <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 05-03-2010 11:00
|
AUTOR POSTA: MOBI [quote]mobi 16.02.09 RE: brak tematu 19:08:59 sorry, ale ataki są związane z tą grą i bez nich nie byłoby przyjemności z gry ![]() ____________ lolson97 napisał(a): a tobie co zrobiłem że mnie atakujesz????? psujesz mi w tan sposób całą przyjemność z gry;([/qoute] AUTOR POSTA: MOBI <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 05-03-2010 11:02
|
AUTOR POSTA: Woitaz Oto dzisiejsza rozmowa z farmą (w sumie to i tak za długa) Zaczęło się wczoraj kiedy bezczel wjechał mi na dwie dolinki więc się grzecznie pytam o co chodzi (czytać od dołu- //moje komentarze) -------------------------------------------------------------------------- //po tej wypowiedzi puściłem mu 2 grupu katasów na koszary i stajnie bo coś tam cały czas próbuje produkować. Miałem ochotę go w pierwszej chwili skasować ale Piotrek go farmi całkiem zacnie i pewnie byłby niepocieszony...// ]nawzajem // Erudyta... ![]() ____________ Kasiencja69 napisał(a): Albo i nie, nie ma sensu kasować takiej dobrej farmy ![]() Nie wiem wogóle po co ja coś piszę... Poziom twoich wypowiedzi jest żenujący. ____________ Winio napisał(a): jestes tego pewna zebys sie czasami nie przeliczyla ____________ Kasiencja69 napisał(a): A gówno to ci zostanie z ostatniej osady ![]() ____________ Winio napisał(a): a gowno to powinno ciebie obchodzic ____________ Kasiencja69 napisał(a): Ale masz zapłon... Całą dobę nad tym myślałeś czy tak często na travianie jestes? ____________ Winio napisał(a): //napisał po prawie dobie milczenia// straszysz mnie a znasz takie powiedzenie nie starsz nie strasz bo sie sama zesrasz hahahahahahahahahahahahahahahahahah ____________ Kasiencja69 napisał(a): Żarty się Ciebie trzymają? Mam Ci wjechać z całkowitym remontem stolicy? AUTOR POSTA: Woitaz <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 05-03-2010 11:05
|
AUTOR POSTA: 2fast2furious Czytamy od dołu,koles mnie zaatakował agresja słowną bo zniszczyłem mu rynek(pewnie ma drugie konto i przenosi surke). O ale słownictwo,a nie mozna było grzecznie i wczesniej.Jestes chyba cofniety w rozwoju skoro taka agresja emanujesz.Jakbys napisal cos wczesniej i grzecznie to bysmy sie dogadali a tak to mozesz juz tylko WŁĄCZYC KASACJE Pozdrawiam ____________ kViatu napisał(a): Pierdolnij się w ten jebany pusty łeb. Byle mocno. Tak żebyś sobie porządną krzywdę zrobił bezmózgu pierdolony. To tez lecimy od dołu(nie odzywa sie juz ale dałem jej spokój bo w koncu kobiet sie nie bije-atakuje) ![]() nie wiem ![]() ____________ 2fast2furious napisał(a): A co proponujesz w zamian za spokoj? ____________ Milenka88 napisał(a): moze nie atakuj. Przeciez ja ci nie szkodze. ____________ 2fast2furious napisał(a): Niestety ale w poblizu nic juz prawie nie ma,jestes nastepna w kolejce.Nie dajesz rady-wypadasz z gry.Takie sa realia i kazdy potrzebuje surki ![]() ____________ Milenka88 napisał(a): nio co ty??? nie chciała bym zebys mnie atakował ![]() ____________ 2fast2furious napisał(a): Farmy sie koncza,czekam az zrobisz wiecej woja bo moj bohater chce porozrabiac ![]() ____________ Milenka88 napisał(a): hejka ![]() ![]() AUTOR POSTA: 2fast2furious Edytowane przez FrisBy dnia 05-03-2010 11:06 <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 05-03-2010 11:08
|
AUTOR POSTA: Blind Boogie-Woogi napisał(a): Panie szanowny Blind, proponuję rozejm i razem z lokofx chętnie przyłączymy się do C-S jeśli to możliwe, gramy dość często i potrafimy się zgrać, pozdrawiam B-W. ____________ BLIND napisał(a): pomysle, juz wyszkolilem Konsula, co ja z nim teraz zrobie??? ____________ Boogie-Woogi napisał(a): Nie dziś, popiłem wczoraj u brata na urodzinach, wyluzuj już na prawdę i daj pograć. Będę się trzymał z dala od "C-S" ____________ BLIND napisał(a): Powinienes przewidywac czym moze skutkowac atak na gracza ktory jest sporo sliniejszy od Ciebie.... ____________ Boogie-Woogi napisał(a): Wyluzuj już i daj pograć AUTOR POSTA: Blind <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
JustThink |
Dodany dnia 05-03-2010 19:41
|
![]() Farmer ![]() Postów: 40 Data rejestracji: 28/02/2010 21:16 |
FrisBy napisał/a: ____________ xxxxx napisał(a): Wiesz ogulnie to nie umiem sie asz tak w travianie obsługiwać gram miesiąc mam kumpla w waszym sojuszy nazywa sie xxxx jest to mój najeprzy kumpel i chciałbym do was dołączyć Pozdrowienia GaBaR Haha....Fris chyba zapomniałeś usunąć nick z "pozdrowień" ![]() Edytowane przez JustThink dnia 05-03-2010 19:42 Wow...moje miasto jest w województwach
![]() [img]http://travian.ping-timeout.de/sig6/plspeed/7182.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 05-03-2010 22:37
|
JustThink napisał/a:Haha....Fris chyba zapomniałeś usunąć nick z "pozdrowień" ![]() ja tylko skopiowałem z mojego starego forum... ale fajnie wyglada ![]() <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
|
JustThink |
Dodany dnia 06-03-2010 19:53
|
![]() Farmer ![]() Postów: 40 Data rejestracji: 28/02/2010 21:16 |
Nooo zwłaszcza, że miał być ukryty nick ![]() Wow...moje miasto jest w województwach
![]() [img]http://travian.ping-timeout.de/sig6/plspeed/7182.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
3aek |
Dodany dnia 10-03-2010 17:07
|
![]() Farmer ![]() Postów: 19 Data rejestracji: 03/03/2010 20:48 |
No to może ja zapodam coś z tej edycji,nawet mu nie odpisałem ![]() wiesz o tym ze jak ci sie skonczy ci sie ochrona to nie dobrze ja jzu jestemw sojuszu i mam tam dobrych kolegow co mi dadza wojasko i bedzie po tobie wiec sie zastanow co robisz bo wiesz a jak by chcial do sjuszu wstapic do nas to moze dac zxsei pomyslec TYLKO FALUBAZ
Stary nick "2fast2furious" Płonie stadion Alfreda Smoczyka, Stadion Unii pali się, pali się! Płonie, płonie i nigdy nie zagaśnie! Kibice Falubazu cieszą się! Cieszą się, bo to Oni podpalili, Stadion Unii doszczętnie zniszczyli. Żółto- biało- zielone szaliki, To jest Falubazu znak! |
|
|
oYo |
Dodany dnia 30-03-2010 22:05
|
![]() Milcząca owca ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 21/03/2010 20:24 |
Dzisiaj ja się trochę pośmiałem xD na ostatni post już niestety nie odpisał, a szkoda ![]() w ataku mówisz ? to może ja wjadę do Ciebie, co ? ![]() ____________ maly1 napisał(a): dobrze ale od jutra poniewarz moje wojska są w ataku ____________ oYo napisał(a): zatem zapowiada się ciekawe starcie ![]() P.S. Polecam poprawić ortografię i nauczyć się ładnie czytać. Centurion piszemy przez "u" otwarte ![]() ____________ maly1 napisał(a): 4 k Equites caesaris i 7kcentórionów oraz 5k Equites imperatoris ____________ oYo napisał(a): jakich konkretnie ? ![]() ![]() ____________ maly1 napisał(a): CZY MOŻESZ NIE ATAKOWAĆ DRAGON100_ZMC?JAK NIE TO UŻYJĘ INNYCH METOD |
|
|
Blind |
Dodany dnia 05-04-2010 08:24
|
![]() Milcząca owca ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 18/03/2010 18:29 |
FrisBy napisał/a: AUTOR POSTA: 2fast2furious ____________ 2fast2furious napisał(a): A co proponujesz w zamian za spokoj? ____________ Milenka88 napisał(a): moze nie atakuj. Przeciez ja ci nie szkodze. ____________ 2fast2furious napisał(a): Niestety ale w poblizu nic juz prawie nie ma,jestes nastepna w kolejce.Nie dajesz rady-wypadasz z gry.Takie sa realia i kazdy potrzebuje surki ![]() ____________ Milenka88 napisał(a): nio co ty??? nie chciała bym zebys mnie atakował ![]() ____________ 2fast2furious napisał(a): Farmy sie koncza,czekam az zrobisz wiecej woja bo moj bohater chce porozrabiac ![]() ____________ Milenka88 napisał(a): hejka ![]() ![]() AUTOR POSTA: 2fast2furious[/quote] To chyba już troche przestarzałe jest ![]() ![]() |
|
|
MorningStar |
Dodany dnia 05-04-2010 09:45
|
![]() Farmer ![]() Postów: 30 Data rejestracji: 25/02/2010 16:33 |
od nas też jedne liścik się znalazł był jeszcze jeden też fajny w którym koleś żądał zaprzestania ataków, a co więcej atakowania tych którzy jego atakują hehe ale się już skasował ![]() nie nie najlepiej jak by było zero ![]() ____________ Zdzisław napisał(a): a 99 może być? ;p pozdrawiam malutka25 ____________ liwar14x napisał(a): hehe to jak byś mógł to powiedz jej albo coś takiego ![]() ![]() ____________ Zdzisław napisał(a): nie wiem jak to będzie wyglądać obiecać Ci tego nie mogę tym bardziej że wojskiem u nas zajmuje się malutka25 a ona dosyć bojowa dziewczyna jest ____________ liwar14x napisał(a): Witam mam pytanie czy mogł bym z twojej strony liczyć na taki mały sojusz ? Chodzi mi konkretnie o to że gdy skończy mi się ochrona abyś mnie nie atakował bo widze masz troche ludu i nie chciał bym aby on odwidzil moja wioskę ![]() Więc proszę abyś się zgodził. Pozdro. ***
Uśmiech jest światłem, które ukazuje się w otwartym oknie oblicza i oznajmia, że serce jest w domu. |
|
|
MorningStar |
Dodany dnia 05-04-2010 09:49
|
![]() Farmer ![]() Postów: 30 Data rejestracji: 25/02/2010 16:33 |
a jednak znalazłam hehe a więc też wstaiwam ![]() Taka jest juz ta gra ![]() ____________ kk951 napisał(a): bo masz tupet atakować kogoś komu ledwo się czas ochrony skończył a po za tym mogę ci podawać nicki tych osób co mnie atakują żebyś ich atakował zamiast mnie ____________ Zdzisław napisał(a): a dlaczego?. ____________ kk951 napisał(a): możesz mnie nie atakować ***
Uśmiech jest światłem, które ukazuje się w otwartym oknie oblicza i oznajmia, że serce jest w domu. |
|
Przejdź do forum: |