Nawigacja
Menu
· Galeria zdjęć· Szukaj
Travian - nie rozwijany
· Travian + skrypty· Poradnik by Atyde
· Jak nie tracić wojska...
· Przydatne linki
· Drzewo rozbudowy
Pokemon Go
Logowanie
Przetłumacz stronę
Reklama
Zobacz temat
Travian 3.6 + skrypty pod FireFoxa
|
|
FrisBy |
Dodany dnia 26-02-2010 14:46
|
![]() Główny administrator ![]() Postów: 99 Data rejestracji: 20/02/2010 00:25 |
Instalacja scryptów: 1.Najpierw instalujemy Greasemonkey https://addons.mo.../addon/748 - po zainstalowaniu Greasemonkey restartujemy przeglądarkę, powinna nam pojawić się taka małpka w dolnym prawym rogu. 2.Przystępujemy do instalacji scryptów - przeważnie wystarczy kliknąć na link i skrypcik sam się instaluje - jeśli są spakowane to wystarczy wypakowany plik przeciągnąć na onko firefoksa i dalej jak wyżej OTO LISTA PRZYDATNYCH SKRYPTÓW Travian3 Beyond - ML&CN Fx czyli znany już wszystkim skrypt w nowej odsłonie. Jak narazie jestem zaszokowany ![]() STRONA SKRYPTU INSTALL Skrypt sprawdzony 14.05.2011 Travian3 Beyond - SSE czyli znany już wszystkim skrypt w nowej odsłonie. Jak narazie jestem zaszokowany ![]() STRONA SKRYPTU INSTALL Skrypt sprawdzony 14.05.2011 Farming Machine for Travian 3.5 czyli automat do farmienia ![]() ![]() STRONA SKRYPTU INSTALL Skrypt sprawdzony 14.05.2011 nie gwarantuje poprawności działania Gdy już mamy farmy załadowane do skryptu, wyłączamy beyonda, uruchamiamy FARMING, czekamy az wysle pierwszy atak, włączamy beyonda. Farming bedzie dzialal az do momentu wylaczenia go. Przy ponownym uruchamianiu znów trzeba wylaczyc beyonda. Travian Task Queue czyli kolejkowanie budowy jak ktoś nie ma plusa ![]() STRONA SKRYPTU INSTALLSkrypt sprawdzony 14.05.2011 SKRYPT NIE DZIAŁA PRAWIDŁOWO Na chwile obecną nie znalazłem działąjącej wersji pod T3.5 ![]() Więcej skryptów znajdziecie pod linkiem: http://userscript...gs/travian Wszelkie informacje na temat działających skryptów mile widziane Edytowane przez FrisBy dnia 14-05-2011 21:08 <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>> 1. Administrator ma zawsze rację. 2. Jeśli myślisz inaczej, patrz punkt pierwszy. |
|
Przejdź do forum: |